VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

O nouă medalie pentru R. Moldova! Irina Rîngaci a obținut bronzul la Campionatul European Under 23

Irina Rîngaci a obținut medalia de bronz la Campionatul European Under 23, care s-a desfășurat la București. Luptătoarea a concurat la categoria de până la 68 de kilograme (U-23) și a învins adversare din Germania, Ucraina și Italia.

Irina Rîngaci este Maestră Emerită a Sportului, multiplă Campioană Europeană și Mondială.

Mihaela Samoil s-a clasat pe locul 5 la categoria de până la 55 de kilograme. Sportiva a cedat în fața sportivei din Azerbaijan în finala mică, potrivit olympic.md.

Victoriile obținute de către luptătoarele din Republica Moldova au fost posibile și datorită muncii depuse de antrenorii Lotului Naţional de Lupte Feminine, Andrei Chiperi și Petru Chiperi, care dețin titlul de „Antrenor Emerit”.

Sportivele și antrenorii vor beneficia de premii bănești oferite de către Ministerul Educației și Cercetării.

Campionatul European de Lupte Feminine Under 23, ediția 2023, rezervat seniorilor U23, se desfăşoară în perioada 15-17 martie, la București.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.