VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă linie de autobuz va traversa satul Dumbrava din suburbia Capitalei

De astăzi, localnicii din Dumbrava vor putea ajunge în orașul Chișinău și cu autobuzul. Până acum singura legătură fiind făcută doar printr-o linie de microbuz, care circula până la intrarea în localitate.  

Noua rută de autobuz nr. 6 va traversa, în premieră, satul Dumbrava și va face legătura și cu Trușeni. Vehiculele vor porni de pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, după care pe str. Liviu Deleanu, șoseaua Balcani, strada Codrilor din Dumbrava, traseul Dumbrava-Trușeni, iar capătul de linie va în centrul comunei Trușeni.

Pentru început sunt preconizate 10 rute zilnice tur-retur. Primul autobuz va porni din Trușeni la ora 06.30, iar seara din Chișinău, ultimul vehicul va porni spre suburbii la ora 19.00.  

În luna septembrie au mai fost lansate două linii de autobuz spre Bubuieci și alta spre orașul Codru.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.