VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă licitație, anunțată la Aeroportul Internațional Chișinău

Aeroportul Internațional Chișinău anunță că va relansa licitația pentru locațiunea activelor neutilizate destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages. Aceasta după ce la licitația încheiată recent și-a depus dosarul o singură companie – Lagardere Travel Retail. Membrii comisiei de licitație au constatat că ofertantul nu a prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală, transmite IPN.

 „Licitația va fi relansată, iar în scurt timp vom veni cu informații suplimentare și cu calendarul de desfășurare a acesteia. Totodată, vom analiza cum putem îmbunătăți procesul pentru a atrage mai multe companii internaționale cu renume care să vrea să participe la licitație și să investească în Aeroportul Chișinău”, se arată într-un comunicat de presă al Aeroportului.  Anterior a mai fost organizată o licitație a spațiilor comerciale din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău. Atunci au aplicat două companii – LeBridge și Lagardere.

Ministrul infrastructurii și dezvoltării regionale, Andrei Spînu, a declarat că nu este asigurată o concurență suficientă. Tot atunci, în presă s-a scris despre suspiciuni potrivit cărora caietul de sarcini al primei licitații a fost pregătit anume pentru compania franceză Lagardere. Ministrul Spînu a declarat că acestea sunt falsuri. Și reprezentanții companiei au declarat că nu au participat la elaborarea caietului de sarcini pentru licitația de la Aeroport.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.