VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

O nouă explozie provocată de o butelie de gaz. O mamă și fiica ei de 5 ani au ajuns la spital

O femeie de 34 de ani și fiica ei de doar cinci ani au ajuns la spital cu arsuri, după ce o butelie de gaz a explodat în propria locuință provocând un incendiu. Accidentul a avut loc azi-dimineața în satul Caracușenii Vechi din raionul Briceni.

Potrivit IGSU, în urma unei scurgeri de gaze a avut loc un incendiu care a afectat bunurile materiale din interiorul casei. Mama și fiica au primit arsuri de gradul I-II pe mâini și față. Acestea au primit îngrijiri fiind preluate la spital în stare stabilă. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, care au localizat focul timp de aproape o oră. În acest context, IGSU îndemnă oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiu și să evite exploatarea buteliilor de gaz în propriile locuințe.

Acum trei zile, tot în nordul țării, la Ocnița, o femeie de 75 de ani a ajuns la spital cu arsuri în urma unei deflagrații provocate de o butelie de gaz, iar la începutul anului o casă din satul Cărpineni, raionul Hâncești, a fost devastată în urma explozii generate de o scurgere de gaz.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.