VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În cadrul Orășelului European va fi amenajată o alee simbolică „UE-Moldova: Împreună mai puternici”

În cadrul Orășelului European din acest an, care celebrează Ziua Europei 2023, va fi amenajată o alee simbolică intitulată „UE-Moldova: Împreună mai puternici!

Aici, vizitatorii vor putea descoperi proiectele de asistență pe care Uniunea Europeană le implementează în Republica Moldova și vor putea afla cum să beneficieze de acestea.

Evenimentul va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, începând cu ora 14:00 și va fi deschis tuturor vizitatorilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.