VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă alertă falsă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău

O nouă alertă cu explozive la Aeroportul Internațional Chișinău. La fel ca în cazurile precedente, a fost comunicată prin intermediul poștei electronice. În urma verificărilor poliția a anunțat că înștiințarea a fost falsă, transmite IPN.

Aeroportul Internațional a devenit zilnic ținta unor astfel de înștiințări. Autoritățile au anunțat mai multe măsuri, inclusiv restricționarea accesului în terminalul aeroportului, acesta fiind permis doar personalului și călătorilor.

În Republica Moldova, în ultima perioadă, numărul alarmelor false cu bombe a crescut semnificativ. Persoana vinovată de asemenea infracțiuni riscă amendă de la 27500 până la 42500 de lei, 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la doi ani.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.