VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O importantă companie internațională, interesată să investească în R. Moldova: Anunțul ministrului Energiei

Reprezentanții companiei internaționale de consultanță Roland Berger, care are peste 50 de birouri și 3.500 de angajați în întreaga lume, sunt interesați să fie prezenți pe piața din R. Moldova. Despre aceasta anunță ministrul Energiei, Victor Parlicov.

„M-am bucurat să-i primesc la Chișinău pe reprezentanții companiei internaționale de consultanță Roland Berger, pe care i-am cunoscut în aprilie la Rotterdam, în timpul Congresului Mondial al Energiei. Aceștia au dat curs invitației mele de a veni în Republica Moldova și s-au arătat interesați să fie prezenți pe piața noastră. Înființată în 1967 în München, Germania, Roland Berger are peste 50 de birouri și 3.500 de angajați în întreaga lume”, a scris Parlicov pe o rețea de socializare,

Potrivit ministrului, printre subiectele discutate cu reprezentanții companiei internaționale se numără securitatea energetică a țării și decarbonizarea economiei și domeniile specifice în care compania poate contribui.

Am făcut o amplă descriere a evoluției economice a Republicii Moldova, a situației în diferite sectoare din domeniul energetic, dar și a politicilor promovate de Ministerul Energiei”, a mai scris ministrul.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.