VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O hartă cu focarele active de boli ale animalelor, lansată de ANSA

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a creat o aplicație web prin care va prezenta informațiile actualizate despre focarele active de boli ale animalelor oficial notificabile.

Potrivit ANSA, această hartă va asigura informarea promtă despre izbucnirea focarelor de boli ale animalelor, și va ajuta astfel medicii veterinari și fermierii să cunoască mai bine situația epizootică din țară și să aplice măsurile de precauție necesare pentru o protejarea mai bună a animalelor din ferme, dar și din exploatațiile nonprofesionale.

La fel, informațiile prezentate prin intermediul acestei aplicații, vor asigura acesibilitatea serviciilor veterinare din țările partenere, la informațile privind situația epizootică din Republica Moldova și va facilita astfel luarea deciziilor privind mișcarea animalelor sau a produselor de origine animală.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.