VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Concubini din Sângerei, reținuți pentru trafic de droguri în cantități deosebit de mari

Un tânăr de 26 de ani și concubina sa, o tânără de 25 de ani, ambii originari din Sângerei au fost reținuți pentru trafic de droguri în cantități deosebit de mari.

Aceștia au fost reținuți în flagrant delict, în timp ce distribuiau drogurile în Chișinău, în calitate de curieri ai unui magazin de pe internet, pentru ca să fie preluate de clienții acestuia.

Grupul infracțional din care făceau parte trafichează în principal droguri de tip Alfa PVP (cristale albe sau roz, denumite „sare”, care pot provoca paranoia sau halucinații ce pot duce și la automutilarea consumatorului).

Astfel, la reținerea lor în flagrant, oamenii legii au ridicat de la tânără 240 plicuri cu droguri de tip PVP, o cartelă bancară și o cartelă telefonică; iar de la tânăr au fost ridicate două telefoane.

Ulterior, la percheziționarea domiciliului concubinilor din Sângerei, au fost depistate alte cantități de același tip de droguri, care totalizate cifrează 1,5 kilograme.

De asemenea, au fost ridicate și 30 grame de marijuana, cântar la scară mică, plicuri autosigilante pentru depozitarea drogurilor.

Drogurile urmează să fie supuse nimicirii, după pronunțarea hotărârii judecătorești, iar restul probelor vor fi cercetate pentru tragerea la răspundere a altor membri ai grupului infracțional.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.