VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

O femeie din Criuleni, trimisă în judecată pentru escrocherie: A cauzat prejudicii de peste 12 milioane de lei

Cauza penală privind învinuirea unei femei de 51 de ani, locuitoare a unui sat din raionul Criuleni, a fost trimisă în judecată. Aceasta este acuzată de escrocherie în proporții deosebit de mari.

Femeia este învinuită că, în perioada anilor 2014-2018, având scopul dobândirii prin înșelăciune și abuz de încredere a bunurilor altei persoane, sub pretextul efectuării investițiilor în domeniul farmaceutic, a primit de la 31 de victime sume bănești semnificative, prin ce a cauzat ultimelor prejudicii materiale în proporții deosebit de mari.

Valoare totală a prejudiciilor  se estimează la 12.331.669 de lei.

Femeia pledează nevinovată.

Procurorii subliniază că au fost aplicate sechestre pe mai multe bunuri imobile ale învinuitei: casă de locuit, terenuri agricole, automobil precum și mijloace bănești.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.