VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Codul portocaliu de pericol de inundații, prelungit până la 30 noiembrie

Codul portocaliu de pericol de inundații din cauza creșterii nivelului apei Nistrului a fost prelungit până la 30 noiembrie. Despre aceasta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

”În legătură cu mărirea debitului mediu zilnic de apă deversat din Lacul de acumulare Dnestrovsk (râul Nistru), Serviciul Hidrometeorologic de Stat avertizează creșterea nivelului apei pe sectorul orașuș Soroca – orașul Dubăsari cu 2.7-4.3 m, față de nivelul din24 noiembrie (ora 8.00). Ieşirea apei în luncă și subinundarea terenurilor agricole”, anunță SHS.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.