VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noul director al CNA, Alexandr Pînzari, prezentat colectivului

Noul director al Centrului Național Anticorupție, Alexandr Pînzari, a fost prezentat colectivului în această dimineață de către președintele Parlamentului, Igor Grosu.

În luarea sa de cuvânt, șeful Legislativului a menționat că fenomenul corupției este o amenințare directă la adresa securității naționale.

L-am prezentat colectivului CNA pe noul director al instituției, Alexandr Pînzari. Am transmis solicitarea oamenilor din toate satele și orașele în care merg – așteptăm acțiuni ferme în lupta cu corupția. Toți cei care fură acest stat, trebuie să răspundă și trebuie să începem cu corupția mare. Legislativul va acorda tot sprijinul pentru a susține instituțiile în lupta contra corupției, iar de la angajații CNA vrem curaj și corectitudine”, a declarat Igor Grosu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.