VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean, despre restanțele din justiție: Îi chem pe oamenii integri din sistem să facă un pas înainte

Premierul Dorin Recean așteaptă o mai mare implicare și susținere din partea ”oamenilor integri și corecți” din justiție pentru a putea avansa în realizarea reformelor. La începutul ședinței de azi a cabinetului de miniștri, Recean a declarat că, în mare parte, în procesul de integrare europeană, justiția este cea care ne trage înapoi.

”Totuși justiția rămâne restanțieră, ne trage înapoi. Vreau să fac încă o dată un apel la oamenii din justiție care sunt corecți și integri să facă un pas înainte. Toată lumea vede că încă avem o mulțime de corupți care în loc să facă pușcărie, umblă prin oraș, continuă activitatea infracțională, de corupere inclusiv în procesul electoral care urmează să aibă loc la 5 noiembrie”, a declarat Dorin Recean.

Declarația a fost făcută de premier în cadrul unui discurs scurt, la început de ședință, despre vizita de la Bruxelles, acolo unde Dorin Recean s-a întâlnit cu șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și cu mai mulți comisari europeni, care, potrivit șefului executivului, au apreciat efortul de transformare a țării și de aliniere la standardele europene.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.