VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fostul adjunct al lui Iulian Rusu, numit director la CNA

Parlamentul a votat azi un nou director al Centrului Național Anticorupție, după ce dimineața deputații luaseră act de demisia fostului șef al structurii, Iulian Rusu. Proaspătul director al CNA este Alexandru Pînzari, care, până acum, a deținut funcția de șef adjunct al instituției.

Amintim, mandatul fostului șef al CNA, Iulian Rusu, a încetat oficial azi. Parlamentul a luat act de cererea de demisie a directorului CNA, depusă în 10 octombrie. Iulian Rusu a fost numit la data de 3 februarie 2022 în funcția de director al Centrului Național Anticorupție pentru un mandat de cinci ani. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.