VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noul director al Agenției de Investiții a fost prezentat colectivului

Prim-ministra Natalia Gavrilița l-a prezentat colectivului pe Marin Ciobanu, noul director al Agenției de Investiții din Moldova. Șefa Guvernului a declarat că AIM are astăzi un rol crucial în dezvoltarea economiei naționale, în atragerea investițiilor în țara noastră și în crearea a noi locuri de muncă, fapt care va determina cetățenii Republicii Moldova să rămână acasă.

„Sunt convinsă că experiența profesională pe care a acumulat-o domnul Marin Ciobanu, în ultimii zece ani ca administrator al Zonei Economice Libere din Bălți, va avea un aport enorm în amplificarea eforturilor autorităților și a oamenilor de afaceri în atragerea investițiilor. Republica Moldova are un potențial imens, mai ales acum de când a obținut statutul de țară candidată la UE, pe care trebuie să-l valorificăm în interesul și beneficiul cetățenilor din întreaga țară”, a subliniat Natalia Gavrilița.  

Marin Ciobanu și-a făcut studiile în Republica Moldova, dar și în Germania. Acesta deține diplome de licență, masterat, doctorat și postdoctorat în economie, business, inginerie și management. 

Candidatura acestuia a fost aprobată de Cabinetul de miniștri în cadrul ședinței de Guvern din 1 septembrie, după ce fostul manager al Agenției de Investiții și-a depus cererea de demisie. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.