VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu în scara unui bloc din Capitală: Cinci echipaje de pompieri, la fața locului

Un incendiu s-a produs ieri, 4 septembrie, în scara unui bloc de locuit cu 10 nivele de pe strada Valea Crucii 22 din Capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 21:35.

Conform informațiilor recepționate a fost observat fum și flacără la etajele superioare.

Potrivit IGSU, la fața locului au intervenit 5 echipaje de intervenție.

”Ajunși angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins încăperea nelocuibilă cu suprafața de 4 m2 la etajul tehnic superior al blocului. Pompierii au localizat arderea către ora 21:52. Incendiul a fost lichidat complet la ora 22:34. Focul a distrus bunuri materiale învechite păstrate în încăperea tehnică. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit”, subliniază IGSU.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Menționăm că în ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 25 situații de risc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.