VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noi medalii obținute de judocanii moldoveni

Judocanii Renat Croitoru și Vadim Ghimbovschi au cucerit medalia de bronz la Junior European Cup de la Lignano (Italia), transmite IPN.

Renat Croitoru a obținut 6 victorii în categoria de greutate 73 kg, reușind în meciul pentru medalia de bronz să-l învingă pe conaționalul Vlad Mitru. La rândul său, Vadim Ghimbovschi a evoluat în categoria 90 kg și a dispus în ultima partidă de ungurul Levenre Kiss.

În Top 10 pentru Moldova s-au mai clasat Alexandru Moraru (66 kg), Ghenadie Chyzhevscki (90 kg), Ciprian Gribineț și Andrei Peaticovschi (ambii – 81 kg).

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.