VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Meteorologii anunță cod galben de înghețuri

La noapte, sunt anunțate până la minus trei grade înghețuri la suprafața solului. Cele mai afectate regiuni vor fi cele din nordul R. Moldova.

În aer, mâine, marți, valorile vor fi de cel puțin două grade cu plus la Briceni, anunță meteorologii, și cel mult 13 grade pe timp de zi.

Vreme răcoroasă, cu valori sub norma acestei perioade, se va menține în toată țara și pe parcursul săptămânii. În Capitală, de exemplu, sunt anunțate cel mult cinci grade pe timp de noapte și 15 grade pe timp de zi.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.