VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Noi exerciții cu rezerviștii Forțelor Armate, organizate la Cahul

Armata Națională desfășoară în perioada 22-26 mai curent, exerciții cu rezerviștii Forțelor Armate la centrul de instruire de la Cahul.

Potrivit unui comunicat remis presei, activitatea are scopul să verifice aptitudinile rezerviştilor și familiarizarea acestora cu tehnica, echipamentul și armamentul din dotarea Armatei Naționale.

„Conform programului de pregătire, care va dura cinci zile, aceștia vor studia regulamentele militare și vor participa la ședințe de tragere”, subliniază instituția.

Cele mai recente exerciții s-au desfășurat săptămâna trecută la poligonul militar din municipiul Bălți.

Instruirile se desfășoară în conformitate cu cerințele Legii cu privire la rezerva Forțelor Armate, precum și Planului de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2023.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.