VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Mașina patriarhului rus Kiril, implicată într-un accident în Moscova

Mașina capului Bisericii Ruse, Kiril, a fost implicată azi-dimineața într-un accident rutier, produs pe un bulevard din centrul Moscovei, transmite unian.net cu referite la presa rusească.  

Automobilul de model Aurus a intrat în viteză, într-o intersecție, într-un alt autoturism de marca Volvo. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Patriarhul Kiril nu s-ar fi aflat în mașină, Agenția TASS menționând că ”în mașina cu numere guvernamentale nu se afla niciun pasager”.

Imediat după impact, mașina înaltului ierarh, accidentată grav în partea din față, a fost acoperită cu o prelată de șofer.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.