VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noi detalii: Cine e bărbatul care a murit strivit de o creangă în stânga Nistrului

Bărbatul de 36 de ani care a murit aseară, strivit de o creangă în stânga Nistrului este Arcadie Spoială, originar din Soroca, cunoscut regizor și producător video, scrie presa locală.

Tragedia a avut loc în noaptea de 11 iunie, pe malul Nistrului, în satul Harmațca.

Când a început furtuna, cei care se odihneau au auzit un zgomot puternic, au luat copiii în brațe și au ieșit afară din corturi. Din păcate, bărbatul nu a reușit să iasă la timp.

În acel moment, o ramură mare de salcie a căzut peste cort. Prietenii au sunat imediat la ambulanță și, pentru a nu pierde timp, au transportat victima spre spital.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.