VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O fată de doar 12 ani și un bărbat au murit striviți de copacii doborâți de furtuna de marți

O fată de doar 12 ani a murit în Capitală, după ce a fost strivită de crengile unui copac doborât de furtună. Poliția a identificat victima găsită decedată pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici din capitală. Aceasta s-a dovedit a fi o minoră de 12 ani, domiciliată în Chișinău.

Sesizarea a fost făcută prin intermediul serviciului unic 112, în urma descoperirii macabre. Un angajat al Întreprinderii municipale „Spații Verzi” a depistat cadavrul minorei, care se afla la sol, sub un copac căzut în urma intemperiei de ieri seara. Poliția continuă investigarea circumstanțelor în care a avut loc tragicul incident.

De asemenea, în urma furtunii de noaptea trecută, un bărbat de 36 de ani din raionul Dubăsari a murit strivit de o creangă căzută peste el. Tragedia a avut loc în timp ce victima se afla într-un cort împreună cu soția și copiii săi. Familia era la odihnă pe malul râului Nistru.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.