VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un obuz a fost descoperit în zona de frontieră a raionului Edineț

Un obiect asemănător unui proiectil de artilerie, posibil din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, a fost descoperit în timpul unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat de către o patrulă a Poliției de Frontieră din Cuconeștii Noi, raionul Edineț, transmite IPN.

Obuzul avea o lungime de 50 de centimetri și un diametru de aproximativ 30 de centimetri. Imediat a fost alertat serviciul 112 pentru a trimite o echipă de geniști și specialiști Bombteh.

Poliția de Frontieră precizează că, până la sosirea echipelor specializate și pe parcursul cercetărilor, perimetrul a fost securizat, iar persoanele au fost evacuate din zonă.

Obuzul a fost detonat în siguranță pe un poligon de specialitate.

Poliția de Frontieră face un apel către populație să fie foarte atentă și să informeze autoritățile competente în cazul descoperirii obuzelor sau altor tipuri de muniții.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.