VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicu Popescu, mesaj de Ziua Independenței: Muncim pentru o țară prosperă, puternică și liberă

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a transmis un mesaj de felicitate pentru cetățeni de Ziua Independenței.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Popescu menționează că Ziua Independenței reprezintă puterea unui crez comun pentru idealurile care ne leagă.

”La Mulți Ani, Republica Moldova!

Să folosim acest prilej pentru a reflecta la semnificaţia Zilei Independenței – puterea unui crez comun pentru idealurile care ne leagă și care trebuie apărate cu dârzenie în vremuri de restriște: Democrația, Pacea, Libertatea și Europenitatea noastră.

Mai mult ca oricând, doresc ca fiecare dintre noi să poarte în suflet forţa solidarităţii, unităţii și coeziunii, care poate genera îndeplinirea dezideratelor noastre.

Prin contribuția fiecăruia, aici acasă sau în diasporă, muncim pentru o țară prosperă, puternică și liberă cu un viitor ireversibil în marea familie europeană”, a scris Popescu.

Menționăm că Republica Moldova împlinește 31 de ani de independență. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.