VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Explozie la un depozit din Ungheni: Patru echipaje de pompieri, la fața locului

Un incendiu puternic a izbucnit într-un depozit din localitatea Pârlița, raionul Ungheni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:22.

Potrivit primelor informații ardea construcția unui depozit de păstrare a brichetelor. Pentru lichidarea incendiului, în teren au fost trimise patru autospeciale de intervenție, dar și trenul de intervenții la incendii din cadrul ÎS ,,Calea ferată din Moldova”.

În timpul acțiunilor de lichidare a incendiului în interiorul încăperii în cauză a explodat o butelie cu gaz.

IGSU menționează într-un comunicat remis presei că focul a fost localizat la ora 00:25 și complet lichidat pe 27 august la ora 08:00.

În urma incendiului a fost distrus acoperișul și bunurile materiale din încăperea amenajată pentru producerea și depozitarea brichetelor de biomasă. Victime nu au fost raportate.

Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști.

În ultimele 24 de ora salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 47 situații de risc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.