VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cetățeni, despre ce înseamnă R. Moldova pentru ei: O țară care are perspective mari

Republica Moldova împlinește 31 de ani de independență. Cu această ocazie, președinta țării, a publicat pe o rețea de socializare un filmuleț în care cetățeni de diferite vârste spun ce înseamnă pentru ei țara noastră.

”Pentru mine R. Moldova este patria mea și a străbunilor mei. Este un loc frumos și aici vreau sa-mi petrec viitorul”, spune Alexandra o elevă din Chișinău.

”Patria înseamnă focul ce arde în inimile noastre de fiecare dată când suntem la datorie în folosul societății”, menționează Ștefan Guzun, salvator din Chișinău.

”Este tot ceea ce avem mai scump. Este țara unde ne-am născut, unde am luat viață. Este țara tuturor începuturilor,” menționează Oxana Soltan, asistentă medicală din Rezina.

”O țară poate mică, dar frumoasă. O țară care are perspective mari”, a declarat Vera Semeniuc, profesoară din satul Dubăsarii Vechi.

”Pentru mine R. Moldova înseamnă trecut, prezent și viitor. Este locul unde au prins culoare visurile mele”, spune Tatiana Busuioc, polițistă de frontieră din Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.