VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Nicu Popescu, discuție cu Mélanie Joly: Canada sprijină procesul de modernizare a R. Moldova

Canada sprijină parcursul european al Republicii Moldova. Asigurări în acest sens au fost oferite de șefa diplomației canadiene Mélanie Joly în cadrul unei discuții telefonice cu șeful MAEIE, Nicu Popescu.

Am avut o convorbire telefonică cu șefa diplomației canadiene Mélanie Joly, cu care am discutat pregătirile pentru vizita în Canada a șefei statutului Maia Sandu, care va avea loc pe 11 mai - prima vizită a unui președinte al Republicii Moldova în Canada din ultimii 30 de ani”, a anunțat Popescu.

Totodată, șeful MAEIE a subliniat că a discutat cu omologul său canadian despre evoluția pozitivă a relațiilor bilaterale și modalitățile de fortificare a dialogului nostru în domeniul politic, economic și social.

Ne-am referit la parcursul european al Republicii Moldova și la progresele semnificative în implementarea agendei de reforme. În context, i-am mulțumit omologului meu canadian pentru sprijinirea proceselor de modernizare a țării noastre”, a conchis Popescu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.