VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicu Popescu, discuție cu Krišjānis Kariņš: Sprijinul din partea țărilor baltice constituie un element esențial în obiectivul de a adera la UE

„Sprijinul din partea țărilor baltice, inclusiv din partea Letoniei, constituie un element esențial în obiectivul nostru de a adera la marea familie a Uniunii Europene”. O declarație în acest sens a fost făcută de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, în cadrul unei întrevederi cu Krišjānis Kariņš.

În discuția cu ministrul afacerilor externe al Letoniei, domnul Krišjānis Kariņš, am abordat tema colaborării între țările noastre, concentrându-ne în special asupra valorificării experienței și expertizei letone în procesul de aderare la Uniunea Europeană. Am oficializat semnarea unui acord bilateral în domeniul securității sociale între Republica Moldova și Letonia, cu beneficii notabile pentru diaspora noastră din această țară. Totodată, alături de omologul meu, am salutat decizia companiei Air Baltic de a inaugura zboruri directe către Chișinău începând din luna mai 2024, ceea ce va extinde opțiunile de destinație pentru concetățenii noștri”, a scris Popescu după întrevedere.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.