VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicu Popescu ar putea să fie înlocuit cu altcineva la Ministerul de Externe? Răspunsul lui Igor Grosu

În luna ianuarie R. Moldova va putea purcede la prima etapă a negocierilor de aderare”. O spune președintele Parlamentului Igor Grosu.

Trebuie să ne mișcăm foarte repede, astfel încât mingea să nu fie pe terenul nostru și noi să nu o jucăm, să nu îndeplinim condițiile. La modul pragmatic, când o să înceapă, nu vă pot spune, nici nu vreau să speculez. Eu cred că în ianuarie nouă o să ne fie clar cât de repede și când trebuie să ne mișcăm”, a declarat președintele Parlamentului în cadrul emisiunii Puncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei.

Întrebat de jurnalista Valentina Ursu dacă este adevărată informația că Nicu Popescu ar putea să fie înlocuit cu altcineva la Ministerul de Externe, șeful Legislativului de la Chișinău a răspuns:

Eu zic să așteptăm. Eu zic că o să fie implicați cei mai buni oameni în negocieri, oameni care până acum au depus foarte mult efort și au memorie instituțională. Eu mă bucur că vor fi persoanele astea, pentru că văd că e proiectul de suflet și a carierei lor și asta e bine. Nicu Popescu este membrul echipei și, indiferent în ce ipostază va fi, este un actor foarte important”, a răspuns Igor Grosu.

Reamintim că la data de 14 decembrie Consiliul European a decis începerea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova.

Citește și: Președinta Maia Sandu i-a conferit viceprim-ministrului Nicu Popescu „Ordinul Republicii”

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.