VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicolae Ciucă: Subiectul aderării R. Moldova la UE trebuie abordat cu atenție și pe etape

Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, subliniază importanța abordării procesului de aderare la UE cu atenție și pe etape, învățând din lecțiile din parcursul altor state membre.

 Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Realitatea Românească” de la „Vocea Basarabiei”, moderată de Nelly Sambriș, Nicolae Ciucă a vorbit și despre relațiile cu NATO, menționând că statutul de neutralitate al Republicii Moldova a contribuit la menținerea păcii în regiune și că autoritățile trebuie să se concentreze pe asigurarea unui climat de pace și siguranță pentru cetățeni.

În contextul actual al evoluțiilor regionale și internaționale, Ciucă a subliniat că Moldova trebuie să își aleagă cu înțelepciune direcția politică și strategiile de securitate, iar aderarea la NATO ar trebui să fie parte a unei strategii pe termen lung, implementată treptat și în concordanță cu interesele naționale și internaționale ale țării.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.