VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Liderii național-liberalilor români, reuniți la Chișinău. Conducerea PNL s-a întâlnit cu reprezentanții filialei din R. Moldova a formațiunii

Membrii Biroului Politic al Partidului Național Liberal, Diaspora Republica Moldova, s-au întâlnit, azi-dimineața, cu liderul PNL România, președintele Senatului de la București, Nicolae Ciucă. La întâlnirea cu colegii lor moldoveni au participat și președintele Organizației Diaspora, Rareș Bogdan, președintele filialei din R. Moldova, Adrian Dupu, europarlamentarul Siegfried Mureșan și secretarul internațional al PNL, Mihaela Paraschiv.

La întâlnire au participat mai mulți primari PNL din localitățile Republicii Moldova, care vor coordona organizațiile raionale și regionale.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre situația politică din cele două țări și despre strategia PNL pentru alegerile din acest an.

PNL a câștigat în Republica Moldova ultimele trei rânduri de alegeri, iar organizația locală își propune să aibă aceleași rezultate și în acest an.

Președintele Nicolae Ciucă le-a mulțumit liberalilor din R. Moldova pentru toată munca depusă, pentru că reprezintă un exemplu pentru celelalte organizații din afara granițelor României și i-a asigurat de toată susținerea sa.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.