VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Natalia Gavrilița anunță ce va face guvernarea pentru a depăși criza: Vă rugăm să aveți încredere în noi!

Premierul Natalia Gavrilița îndeamnă cetățenii să aibă încredere în Guvern pentru a trece cu bine de crizele cu care se confruntă R. Moldova.

Într-un spot video publicat pe rețelele e socializare șefa Guvernului a recunoscut că ne așteaptă o perioadă dificlă și a prezentat planul de acțiuni pe care le va întreprinde guvernarea pentru a depăși criza.

Trăim vremuri grele și este important să avem claritate, compasiune și curaj în perioada următoare. Ca oameni, ca familii, ca țară putem trece cu bine de crize și vom trece cu bine de toate aceste crize cu care ne confruntăm. Guvernul se organizează în acest sens.

Avem în față o toamnă de acțiuni hotărâte pentru ca oamenii, agenții economici și toată societatea să treacă cu bine peste iarnă. Pregătirile de iarnă au loc în ritm rapid, fie că vorbim de căldură – energie și lemne – pentru oameni, fie de alte nevoi”, a menționat Natalia Gavrilița.

Totodată, premierul a declarat că guvernarea va continua să depună eforturi pentru a avea o educație de calitate, cu prezență fizică.

În această toamnă învățătorii, medicii, funcționarii publici, pensionarii cu venituri mici și familiile cu copii până la 2 ani vor primi salarii și alocații mai mari care să-i ajute în perioada rece. Vom compensa ca și iarna trecută costurile creșterii prețurilor la energie prin programul de reducere a vulnerabilității energetice și compensații în factură”, a subliniat Gavrilița.

Premierul a mai declarat că Moldova are viitor, însă acum e important să trecem cu bine prin crizele prezentului.

Vom face din septembrie luna creșterii, luna afacerilor. Vor fi delegații de business în Moldova și în străinătate. Vom lansa Facem, un fond important de dezvoltare și investiții în afaceri. Vom simplifica legile fiscale, cu respect pentru oameni, afaceri și banul public. Fiecare om din fiecare localitate a țării contează.

Moldova are nevoie de fiecare din noi. Să ne sprijinim reciproc, să ne inspiram între noi, să avem succes împreună. Ieșim din crize prin creștere, or creșterea e prioritatea noastră toamna aceasta.

Vă mulțumim pentru răbdare și vă rugăm să aveți încredere în noi, în voi, în Moldova!”, a mai declarat Gavrilița.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.