VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trei tineri suspectați că ar fi distribuit droguri în capitală, reținuți de oamenii legii

Trei tineri cu vârstele de 19-27 de ani suspectați că ar fi distribuitori de droguri, în sectoarele Rîșcani și Botanica din municipiul Chișinău, au fost reținuți de oamenii legii.

Polițiștii au depistat asupra lor mai multe pachețele zip-lock și un pachet de polietilenă în care se afla o substanță albă specifică drogului.

În cadrul procesului de documentare, polițiștii au constatat că tinerii activau în calitate de curieri. Aceștia plasau în ascunzișuri drogurile, care ulterior erau ridicate de către potențialii cumpărători.

Potrivit Poliției Republicii Moldova, pachețelele au fost ridicate și sigilate în cadrul procesului de documentare conform legislației, fiind expediate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Suspecții sunt cercetați penal și dacă vor fi găsiți vinovați riscă închisoare de la 1 la 6 ani.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.