VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Natalia Gavrilița, discuție cu o delegație de congresmeni americani: Fără prosperitate, nu poate exista democrație

”În ciuda tuturor dificultăților, reușim să menținem țara pe calea europeană pe care am pornit, rămânând focusați pe reformarea justiției, fortificarea statului de drept, atragerea investițiilor și asigurarea unei vieți decente cetățenilor. Pentru că fără prosperitate, nu poate exista democrație”.

O declarație în acest sens a fost făcută de premierul Natalia Gavrilița, în cadrul unei întrevederi cu o delegație de congresmeni americani, condusă de David Price.

Natalia Gavrilița a salutat prezența la Chișinău a oficialilor americani și a apreciat interesul pe care-l manifestă în a ajuta țara noastră să depășească momentele mai complicate.

Faptul că sunteți aici este un semn al prieteniei și solidarității dintre SUA și Moldova. Cunoașteți deja că ne confruntăm cu o perioadă complicată din istoria noastră. Avem în față o iarnă grea și o recesiune economică fără precedent la nivel european. Dar în ciuda tuturor dificultăților, reușim să menținem țara pe calea europeană pe care am pornit, rămânând focusați pe reformarea justiției, fortificarea statului de drept, atragerea investițiilor și asigurarea unei vieți decente cetățenilor. Pentru că fără prosperitate, nu poate exista democrație. Sunt sigură că, având sprijinul partenerilor externi, vom putea să ne consolidăm bugetul țării și să depășim toate provocările”, a menționat prim-ministra.

Oficialii americani și-au exprimat aprecierea pentru eforturile constante depuse de Guvern în a face față crizelor din ultima perioadă și în reformarea țării. Totodată, au reconfirmat susținerea Statelor Unite ale Americii pentru autoritățile și cetățenii Republicii Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.