VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Luptătoarea Mihaela Samoil a acces în finala Campionatului Mondial Under 23

Comitetul Național Olimpic și Sportiv anunță luptătoarea Mihaela Samoil s-a calificat în finala Campionatului Mondial Under 23 din Spania.

Samoil a trecut de Nethmi Poruthotage (Sri Lanka) și Alisha Howk (SUA). În ultimul act al categoriei de greutate 55 kg, Mihaela se va duela cu japoneza Moe Kiyooka.

La 68 kg, Irina Rîngaciva evolua în recalificări. Asta după ce a pierdut viitoarei finaliste, turcoaica Nesrin Bas. Pentru Irina urmează duelul cu reprezentanta gazdelor, Marta Navarro.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.