VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Natalia Barbu, pe scena primei semifinale de azi a Eurovisionului

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, Natalia Barbu, va urca marți, 7 mai, pe scena din Malmö, Suedia, în prima semifinală a concursului. Interpreta va evolua cu piesa „In the middle”, cu numărul 11 în concurs, transmite IPN.

Alături de Republica Moldova, în prima semifinală vor evolua alte 14 ţări.

Este vorba despre: Cipru, Serbia, Lituania, Irlanda, Ucraina, Polonia, Croaţia, Islanda, Slovenia, Finlanda, Azerbaidjan, Australia, Portugalia și Luxemburg.

În a doua semifinală, care va avea loc pe 9 mai, vor urca pe scenă concurenții din Malta, Albania, Grecia, Elveţia, Cehia, Austria, Danemarca, Armenia, Letonia, San Marino, Georgia, Belgia, Estonia, Israel, Norvegia, Olanda.

Finala Eurovision Song Contest 2024 se va desfășura pe 11 mai.

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, care s-a clasat pe locul 18 în marea finală, cu piesa „Soarele şi Lunaˮ. Cel mai bun rezultat al Moldovei la Eurovision a fost în anul 2017, atunci când trupa SunStroke Project a obţinut locul 3, cu piesa „Hey Mammaˮ.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.