VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Averse și rafale de peste 70km/oră, anunțate în R. Moldova

Ploi puternice cu descărcări electrice și chiar grindină sunt anunțate pentru această după-amiază de Serviciul Meteorologic. Instituția a emis și un cod galben în acest sens.

Avertizarea este valabilă până la ora 23.00. Sunt anunțate rafale de peste 70 km/oră, iar în unele regiuni vor fi averse puternice ce vor depăși jumătate din nivelul mediu al lunii mai.

Luna mai este una dintre cele mai ploioase luni ale anului, cu un nivel al precipitațiilor de peste 70 de litri/metru pătrat în unele regiuni.

Este anunțată și o ușoară răcire a vremii. În următoarele zile, noaptea, în Chișinău, vor fi între 6 și 10 grade, iar ziua valorile nu vor depăși 18 grade.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.