VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mykolaiv: Instituții medicale și de învățământ, lovite de rachete rusești

Trupele ruse au bombardat de mai multe ori orașul ucrainean Mykolaiv, atât în timpul nopții, cât și în dimineața zilei de 4 septembrie, transmit autoritățile, scrie Rador.

Potrivit primarului Oleksandr Senkevici, au fost vizate de atacuri instituții medicale și clădiri rezidențiale. Guvernatorul regiunii Mykolaiv, Vitali Kim, de asemenea, a transmis că, în urma atacurilor, care, cel mai probabil, au fost efectuate cu rachete de tip S-300, au fost avariate semnificativ trei instituții medicale, două instituții de învățământ, un hotel, un muzeu și blocuri de locuințe. Deocamdată, nu există informații referitore la eventuale victime ale bombardamentelor.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.