VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vameșii din Republica Moldova sărbătoresc ziua lor profesională

Pe 4 septembrie, vameșii din Moldova celebrează sărbătoarea lor profesională – Ziua lucrătorului Serviciului Vamal.

Fiind instituită prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova din 19 august 1995, ziua de 4 septembrie a devenit o sărbătoare a tuturor vameşilor, marchând solidaritatea întregului efectiv.

În octombrie 1994, Serviciul Vamal al Republicii Moldova a devenit membru cu drepturi depline al Organizației Mondiale a Vămilor, care confirmă alinierea instituției la standardele și cerințele internaționale.

Serviciul Vamal al Republicii Moldova este o instituţie din sistemul organelor de drept şi de securitate a statului având misiunea de a  asigura securitatea economică a ţării, prin colectarea eficientă a taxelor şi impozitelor, combaterea fraudelor vamale, facilitarea comerţului internaţional şi protejarea societăţii, aplicând uniform şi imparţial legislaţia vamală.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.