VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Municipalitatea va cumpăra 8 autocamioane de mare capacitate pentru transbordarea deșeurilor

Operatorul municipal de salubrizare va achiziționa 8 autovehicule de mare capacitate pentru transportarea deșeurilor din Capitală.

Un contract în acest sens a fost semnat la data de 24 august de reprezentanții Î.M. Regia „Autosalubritate” și compania GT Group (Georgia), desemnată câștigătoarea concursului internațional privind achiziţionarea camioanelor pentru colectare și transfer a deșeurilor – LOT 3.

Potrivit unui comunicat remis presei, unitățile de transport vor suplini parcul auto al Î.M. Regia „Autosalubritate” și vor fi utilizate pentru transbordarea deșeurilor solide de la stația de transfer din Capitală către poligonul municipal de deșeuri din s. Țânțăreni, servicii care până în prezent sunt contractate de la companii private.

E de menționat că achiziţia internațională au avut loc în cadrul implementării proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat din bugetul municipal, cu sprijinul BERD, BEI, Fondul E5P și a fost desfășurată în corespundere cu procedura de achiziție a Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.