VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat de 70 de ani, transportat cu elicopterul SMURD de la Chișinău la Iași

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, cetățean al României, a fost transportat din municipiul Chișinău spre Iași cu un echipaj aero – medical SMURD. Intervenția a avut loc, astăzi, în jurul orei 11:53.

Potrivit datelor IGSU, acesta a fost internat la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman”, unde a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală.

După ce a suferit două intervenții chirurgicale, pacientul avea nevoie de îngrijiri specializate, care urmează să fie acordate la spitalul din Iași.

Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, de unde bărbatul a fost preluat de o echipă de medici și paramedici SMURD.

Pe parcursul zborului pacientul a fost monitorizat permanent de medici, iar în continuare urmează să primească îngrijirile de rigoare.

Conform IGSU, de la începutul anului 2022 aceasta este a șaptea intervenție aero-medicală realizată pe teritoriul Republicii Moldova pentru oamenii aflați în dificultate de sănătate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.