VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moscova, ”îngrijorată” de influența Occidentului asupra Chișinăului: Moldova ”se românizează” și devine o colonie

Autoritățile de la Moscova se arată, din nou, ”îngrijorate” de riscurile pe care le poate avea Republica Moldova odată cu apropierea de Occident. Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev, susține că, împotriva voinței poporului, Moldova devine o victimă a politicii coloniale a Vestului.

”Conducerea Moldovei, sub presiunea Occidentului și contrar părerii poporului său, a stabilit un curs de aderare la UE, de românizare, renunțare la suveranitate și identitate națională. În esență, Moldova riscă să devină o altă victimă a politicii coloniale occidentale, care se desfășoară în mod deschis, neclar și cinic, cu încălcarea dreptului internațional și a legilor țării, inclusiv a Constituției”, a declarat Patrușev, citat de RIA Novosti, în deschiderea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al CSI.

La reuniunea cu omologii săi din fostele republici sovietice, Patruşev, care a fost și director al FSB, a avut un discurs dur la adresa Occidentului şi, în special, a Statelor Unite, pe care le acuză de tulburarea ordinii mondiale şi de creşterea riscului de folosire a armelor nucleare.

”SUA şi aliaţii săi distrug în mod sistematic sistemul de drept internaţional care a fost stabilit după cel de-al Doilea Război Mondial, impunând lumii aşa-numita ordine bazată pe reguli – reguli stabilite doar de ei, exclusiv în propriul lor interes”, a declarat Nikolai Patrușev.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.