VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Maia Sandu anunță începutul campaniei de împădurire din această toamnă: Peste 7.000 de hectare de terenuri urmează să fie plantate

Președinta țării, Maia Sandu, anunță că din 11 noiembrie în R. Moldova este dat startul campaniei de împădurire din această toamnă!

Potrivit șefei statului, în total, în acest an autoritățile și-au propus să planteze și să regenereze pădure pe 7.000 de hectare.

Primăvara, au fost deja plantați puieți și regenerată pădure pe 3.000 de hectare de terenuri din fondul forestier. În următoarele săptămâni trebuie sădiți puieți pe 4.000 de hectare, care aparțin de 168 de primării din întreaga țară. Vă îndemn să participăm cu toții la acțiunea de înverzire din cadrul Programului național de împădurire. Împreună, putem face parte din generația pădurii ca să avem o țară mai verde și un mediu mai sănătos pentru noi și pentru copiii noștri”, a anunțat șefa statului.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.