VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldovenii, îndemnați să evite orice deplasare pe teritoriul Nigerului

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene recomandă cetățenilor Republicii Moldova să evite orice deplasare pe teritoriul Nigerului, iar celor care se află în această țară să evalueze cu prudență necesitatea de a rămâne în continuare acolo.

Recomandarea este emisă în contextul închiderii spațiului aerian nigerian, precum și a situației de insecuritate generată de lovitura de stat din Niger, însoțită de multiple proteste și revolte sociale.

În cazul apariției unor situații de urgență, cetățenii sunt îndemnați să contacteze Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei: Pagina web: https://spania.mfa.gov.md; E-mail: madrid@mfa.gov.md; Telefon de urgență +34 664 598 545, în regim 24/7.

De asemenea, cetățenii pot contacta Centrul de Apel al MAEIE la următoarele numere de telefon: 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova; +373 22 23 20 02 – pentru apeluri de la telefonul mobil sau de peste hotare.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.