VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldovenii din Israel își vor putea converti permisele de conducere

Moldovenii stabiliți în Israel, cu viză de reședință, își vor putea converti permisele de conducere. Guvernul a aprobat un acord în acest sens cu Guvernul Israelului. Legea stabilește că același lucru se va întâmpla și în cazul cetățenilor Israelului.

„MAI confirmă angajamentul asumat în vederea acordării unui sprijin considerabil cetățenilor din diasporă inclusiv prin depunerea eforturilor corespunzătoare în vederea recunoașterii și conversiunii permiselor de conducere cu autoritățile israeliene”, a declarat ministrul afacerilor Interne, Adrian Efros, la ședința executivului.

În Israel se află peste 13 mii de cetățeni ai Republicii Moldova care vor beneficia de această procedură simplificată la perfectarea permiselor de conducere.

Acordul între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statului Israel privind procedurile de conversiune a permiselor de conducere a fost semnat la Tel-Aviv pe 20 martie 2024.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.