VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldovenii, chemați să evite călătoriile în Liban. Ministerul de Externe a emis o alertă de călătorie în țara din Orientul Mijlociu

În legătură cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu, în special în Israel și la graniță cu Liban, Ministerul de Externe reamintește cetățenilor moldoveni care se află, tranzitează sau intenționează să se deplaseze în Liban despre existența riscurilor de securitate pentru integritatea cetățenilor, cu recomandarea de a evita orice călătorie.

„Ministerul recomandă conaționalilor să urmărească cu atenție știrile și informațiile oficiale furnizate de autorități, inclusiv MAE și reprezentanța diplomatică din Tel Aviv. Aceste surse pot oferi actualizări referitoare la situația din zonă și eventualele măsuri de siguranță adiționale. Ministerul încurajează cetățenii să fie responsabili și precauți, să pună prioritate siguranța personală, să respecte instrucțiunile și regulile impuse de autorități și să evite expunerea în mod voluntar la riscuri nejustificate. MAE recomandă cetățenilor să mențină contactul cu ambasada din Israel”, se arată într-un comunicat al MAE.

Pentru informații suplimentare și asistență consulară, cetățenii moldoveni se pot adresa inclusiv la Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova sau la numărul +373 22 23 20 02.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.