VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Bătaie la Bălți cu implicarea consilierului municipal al PSRM. Alesul și alți tineri care și-au împărțit pumni într-un restaurant au fost reținuți

Mai multe persoane au fost reținute, după ce și-au împărțit pumni în plină stradă și într-un restaurant din Bălți. În bătaia, care a avut loc pe 26 iunie, a fost implicat inclusiv consilierul municipal al PSRM din Bălți, Maxim Moroșan, scrie Nordnews. Acesta era însoțit și de un fost ales socialist.

Potrivit polițiștilor, totul a început după ce unul dintre bărbați a fost agresat fizic în stradă. Ulterior, doi amici ai acestuia au revenit, în aceeași seară, în localul respectiv pentru a-și regla conturile, urmând o altă altercație între cei doi și alți 4 bărbați care au participat și la conflictul din stradă.

„La toate aceste acțiuni de huliganism au asistat vizitatorii localului, dar și localnicii care treceau pe alături”, anunță IGP.

Potrivit Poliției, patru membri ai ambelor grupuri au fost reținuți. Alte două persoane ar fi reușit să fugă peste hotare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.