VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldova va acorda echipamente de 2,35 mil. de lei pentru infrastructura energetică a Ucrainei

Republica Moldova va acorda echipamente de 2,35 de milioane de lei din gestiunea întreprinderilor RED Nord și Moldelectrica pentru infrastructura energetică a Ucrainei. O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi la ședința Guvernului.

Astfel, SA ”RED Nord” va oferi gratuit bunuri, printre care transformatoare, întrerupătoare și cabluri, în valoare de puțin peste două milioane de lei, iar valoarea utilajelor oferite de Moldelectrica va fi de peste 352 de mii de lei. De asemenea, din fondul de rezervă al Guvernului au fost alocate 280 de mii de lei pentru transportarea echipamentelor de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Amintim, de la începutul anului, Republica Moldova a oferit deja două loturi de ajutoare umanitare pentru Ucraina în valoare de peste 30 de milioane de lei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.