VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Ministrul Economiei: Reformele ambițioase sunt cheia pentru atragerea investitorilor

„Reformele economice sunt foarte importante pentru atragerea investitorilor”. Declarații în acest sens au fost făcute de ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, în cadrul emisiunii „Studio Politic” cu Nelly Sambriș de la Vocea Basarabiei.

„Am demarat reforme în toate domeniile, de la mediul de afaceri la industrializare și diplomație economică. Avem tot mai multe instrumente prin Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODA) prin care susținem antreprenorii, lansăm noi mecanisme de ajutor de stat și cucerim noi piețe”, a declarat Dumitru Alaiba.

Ministrul a explicat că simplificarea procedurilor birocratice și digitalizarea sunt esențiale pentru reducerea corupției și facilitarea activităților antreprenoriale.

„Prin eliminarea barierelor birocratice, curățăm drumul pentru antreprenori și investitori, fie ei locali sau străini”, a mai adăugat el.

Totodată, Dumitru Alaiba a menționat că guvernul continuă să sprijine antreprenorii prin diverse programe și inițiative pentru a crea un mediu de afaceri stabil și atractiv.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.