VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministru: Rezultatul alegerilor în Parlamentul European va asigura un sprijin politic ferm pentru Moldova în următorii ani

Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, a venit cu o reacție, după ce cetățenii moldoveni cu cetățenie română au participat într-un număr record la alegerile europarlamentare.

Într-o postare pe o rețea de socializare, ministrul a subliniat că rezultatul alegerilor în Parlamentul European va asigura un sprijin politic ferm pentru Moldova.

„Partidul Popular European (unde PAS este membru) a învins în alegerile europarlamentare. Cel mai mare și influent grup politic pan-european și-a îmbunătățit poziția, conform datelor preliminare. Acest rezultat va asigura un sprijin politic ferm pentru Republica Moldova în Parlametul European în următorii ani.
Mulțumesc tuturor cetățenilor Republicii Moldova care s-au mobilizat exemplar și au pus umărul la acest rezultat frumos. Suntem Europeni și la toamnă vom consfinți năzuința noastră comună de a face parte din marea familie europeană”, a scris Popșoi.

Citește și: Aproximativ 57 de mii de români din R. Moldova au votat la europarlamentarele din 9 iunie

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.